Ons Vakblad

Hypnotherapie is het vakblad van de NBVH. Ieder kwartaal geven wij een inspirerend, kleurig, modern vormgegeven blad uit. Informatief passeren diverse facetten van het vak hypnotherapie de revue door middel van interview en essay. Nieuwe inzichten en ontwikkelingen komen in vogelvlucht aan bod. In de rubriek Boeken worden gedegen recensies aangeboden. Verder besteden wij ruime aandacht aan alle ontwikkelingen in het complementaire veld.

Workshops, cursussen, bijscholingen worden uitgelicht en soms toegelicht. Bovendien adverteren toonaangevende aanbieders van de Beroepsopleiding Hypnotherapie, bij- en nascholingen en cursussen. Dat maakt het actuele aanbod overzichtelijk en makkelijk toegankelijk.

Hypnotherapie is een prettig leesbaar en graag gezien tijdschrift voor iedereen die zich wil oriënteren op of verdiepen in de wondere en veelzijdige wereld van therapeutische trance of hypnose.

Wil jij dit blad ook elk kwartaal ontvangen? Je betaalt hiervoor € 40,00 per kalenderjaar (voor buitenlandse abonnees € 55,00 per kalenderjaar). Als je lid wordt, krijg je het blad automatisch toegestuurd als onderdeel van je lidmaatschap.

Hypnotherapie verschijnt drie keer per jaar als vakblad, en één keer per jaar als special. De specials zijn bedoeld voor alle geïnteresseerden. Er zijn tot nu toe twee specials uitgebracht:

Heb je belangstelling?  Meld je aan als lezer via onderstaand formulier.

Aanvraag abonnement vakblad Hypnotherapie

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Privacyverklaring: De NBVH gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij hebben je gegevens nodig voor het verwerken van de aanvraag. Indien de aanvraag  wordt afgewezen, worden de gegevens gewist. Je kunt ook zelf verzoeken om het wissen van de  gegevens via info@nbvh.nl.”