Twinkels, praktijk voor begeleiding naar twinkelende levensvreugde

Naam therapeut: Willeke Heerkes
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90/11550
AGB therapeut: 90/032623
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Hypno & regressie met kinderen
Afvallen met Gabriel methode
Kindertolk
Voice dialogue
Je loopt tegen dingen aan in je leven die je anders wilt. Maar je komt niet meer toe aan jezelf omdat je vastgelopen bent in je dagelijkse structuur en drukte. Je leeft je leven op de automatische piloot, gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Je wilt voorgoed afscheid nemen van je beperkende oude gedrag en je bent nieuwsgierig naar je kwaliteiten die je in kunt zetten om je dromen en verlangens waar te maken. Je wilt de regie over je leven nemen maar hebt wel een beetje hulp nodig om het oude los te laten zodat je weer vrije keuzes kunt maken.
Mijn missie is je te helpen de beperkende gedachten die je over zichzelf hebt los te laten waardoor je helemaal jezelf bent en de keuzes kunt maken die bij je passen. Mijn missie is geslaagd als je bij me komt voor een beetje hulp en ervaart dat je al helemaal goed bent zoals je bent maar dat je mogelijkheden hebt die je om een bepaalde reden vergeten was.
Toen ik vast liep in mijn leven en een burn-out kreeg, kwam ik bij een hypnotherapeut. Hij me hielp terug te gaan naar situaties in mijn verleden waarin ik beslissingen had genomen die destijds goed voor me waren en waarnaar ik nog steeds handelde. Alleen zaten ze me nu in de weg. Ik kon bij hem de oude pijn loslaten, mijn kwaliteiten weer laten stromen en een nieuwe weg inslaan. Zo vond ik ook mijn passie: het begeleiden van volwassenen en kinderen die ergens in vast lopen zodat ze volop van hun kwaliteiten kunnen genieten en deze in kunnen zetten in hun leven.

 

Contactinformatie:

Adres: Sint Eloystraat 51
Postcode/Plaats: 2871 VK Schoonhoven
Telefoon: 06-47075561
E-mail: 04084
Website: www.regressietherapeute.nl

 


2018-03-13T18:35:49+00:0013 augustus, 2015|