Trance2

Naam therapeut: Celesta van Reeven
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90/56615
AGB therapeut: 90/048044
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

EMDR / ACT
medische hypnotherapie
aura reading- en healing
gebrek aan zelfvertrouwen
zingevingsvraagstukken
Wat ik het belangrijkste vind is dat jij je op je gemak voelt bij mij en je verhaal kwijt kunt. Daarna stippelen we samen de route uit naar het beoogde einddoel.

Gelukkig is geen mens hetzelfde en blijft het altijd maatwerk. Hierbij gebruik ik alles wat ik ooit in opleidingen en op de werkvloer geleerd heb. Mijn creativiteit is ontwikkeld op de kunstacademie en als ontwerper waardoor ik altijd wel een nieuwe oplossing of invalshoek zie. Als leidinggevende heb ik leren luisteren en efficiënt te werken.

Mijn 'toolbox' is goed gevuld met onder meer de volgende methoden en technieken: regressie, reïncarnatietherapie, NLP, Voice Dialogue, deelpersonentherapie, voorouderregressie, familieopstelling, EMDR, Acceptance and Commitment Therapy, hechtingstherapie (methode Tony Madrid) en Spiritual Response Therapy. Binnen een behandelplan is een combinatie van technieken doorgaans het meest krachtig.

Als je veel nare ervaringen achter de rug hebt dan kan de drempel om naar de oude pijn toe te gaan behoorlijk hoog zijn. Met behulp van energiewerk kan ik al veel opruimen zonder jou daar zelf mee te belasten. Voor Spiritual Response Therapy hoef je niet persoonlijk aanwezig te zijn terwijl het resultaat dikwijls heel bijzonder is.

De meeste readingen verricht ik tegenwoordig op basis van een familie stamboom (of als het een bedrijfsreading betreft een organogram) waarbij ik terugkoppel door middel van een schriftelijke rapportage of mp3 file.

Er is waarschijnlijk meer mogelijk dan je zo op het eerste gezicht verwacht.

Ik maak graag met je kennis.

 

Contactinformatie:

Adres: Kuinrestraat 43
Postcode/Plaats: 3826 AE Amersfoort
Telefoon: 06-27168475
E-mail: info@trance2.nl
Website: www.trance2.nl

 


2018-03-13T18:35:48+00:0013 augustus, 2015|