Naam therapeut: Anita Sangers
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90057413
AGB therapeut: 90048927
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Relatietherapie;
Rouw en verliesverwerking
Traumatherapie

Mijn naam is Anita Sangers en ik ben gekwalificeerd psychodynamisch therapeut; Sinds 2009 help ik mensen met uiteenlopende hulpvragen en hierbij maak ik gebruik van een breed palet aan therapeutische methodes, waaronder hypnotherapie. Ik geef op een dynamische manier therapie en dat betekent dat we een verbinding maken met gedachten, gevoelens en wat je voelt in het lichaam. Door inzicht te krijgen in overtuigingen, te doorvoelen wat er is, is persoonlijke groei mogelijk.
Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is en de antwoorden op je hulpvraag in jezelf zitten. Ze zijn alleen moeilijk zelf te vinden en daar help ik je graag bij.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op mijn website: www.anitasangers.nl of neem vrijblijvend telefonisch contact op.

Met vriendelijke groet,
Anita Sangers

 

Contactinformatie:

Adres: Peppelbos 47
Postcode/Plaats: 4191 ME Geldermalsen
Telefoon: 06-41244933
E-mail: info@anitasangers.nl
Website: www.therapieinbeweging.nl
Mijn werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag van 9:00 uur- 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 12:00 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.
Ik heb een praktijk aan huis, welke goed bereikbaar is met auto en het Openbaar Vervoer.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op of bezoek mijn website op anitasangers.nl of therapieinbeweging.nl
Hartelijke groet Anita Sangers