Naam therapeut: Brenda de Coninck
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90019450
AGB therapeut: 90041547
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Ja

 

Specialisaties:

Iets over mij:

EMDR-therapeut (PTSS)
Familie-relaties
Rouwverwerking
Gezondheidsklachten
Elk mens draagt een verleden met zich mee waar momenten tussen zitten die je in het hier en nu nog altijd kunnen beïnvloeden. Door mijn studie heb ik ervaren hoe het is om met behulp van hypnotherapie en NLP dingen los te kunnen laten, te verwerken. Ik weet uit eigen ervaring: hypnotherapie wérkt.
Wellicht heb je al een hulpverlener geraadpleegd, daardoor inzichten verworven, maar ben je nog niet van die vervelende gevoelens af? Mensen vertellen mij vaak: 'Ik snap (nu) waar het vandaan komt, maar het nare gevoel is er nog steeds.' Als dat ook voor jou geldt, is een andere aanpak nodig.
Ik werk binnen onze praktijk graag met mensen die hun leven een andere wending willen geven en openstaan voor een therapievorm waarbij het onbewuste een grote(re) rol speelt. Als je gaat herkennen wat je nodig hebt, is de volgende stap daar invulling aan te geven. Ik vind het een voorrecht je daarbij te helpen.
Kamp je met lichamelijke problemen die een arts niet kan verklaren? 'Moet je er maar mee leren leven' volgens medici? Ik heb de internationale 15-daagse Health Certification Training gevolgd, waarbij technieken werden aangeleerd die tot waardevolle resultaten leidden. Zie voor meer informatie mijn website (www.senzis.net).

 

Contactinformatie:

Adres: Harderwijkstraat 171
Postcode/Plaats: 8244 ED Lelystad
Telefoon: 0320-264755
E-mail: info@senzis.net
Website: www.senzis.net