Naam therapeut: Angelique Selier
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90064603
AGB therapeut: 90105332
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Ja

 

Specialisaties:

Iets over mij:

EMDR
PDS (Prikkelbare Darm Syndroom


Mijn naam is Angelique Selier, ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 jongens. In mijn werk én in mijn hele leven is menselijk contact mijn grootste drijfveer. Ik heb een enorme passie voor mensen en voor alles wat hen beweegt. Je bent als mens uniek, hebt een eigen emotioneel, lichamelijk en spiritueel bestaan. Een verleden, een heden en een toekomst. Je beweegt je binnen de context van jouw leven, waarbij er soms behoefte kan zijn aan steun, hulp of begeleiding. Om welke reden dan ook.
In het logo van Psychotherapie Noordwijk is het lemniscaat (infinity-teken) verwerkt. Een symbool dat staat voor oneindigheid, eeuwige beweging, zonder begin en zonder einde, één geheel. Het is een teken van verandering en meebewegen. Met het middelpunt als evenwicht, balans. Het heeft geen richting, geeft geen richting. Niets komt ooit terug op dezelfde manier.
Voor mij staat dit gelijk aan het leven. Het leven is steeds aan verandering onderhevig en blijft je uitdagen. Daar heb je soms hulp bij nodig. Mijn missie is jou te begeleiden in het proces van heelwording en groei. Het voelt als een voorrecht daarvan deel te mogen uitmaken.
Voel je welkom!

 

Contactinformatie:

Adres: Piet Heinplein 1
Postcode/Plaats: 2202 NA Noorwijk
Telefoon: 06-81047000
E-mail: info@psychotherapienoordwijk.nl
Website: www.psychotherapienoordwijk.nl
Psychotherapie Noordwijk is een praktijk voor (jong)volwassenen met een persoonlijke hulpvraag.
Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen, omstandigheden en uitdagingen. Uitdagingen waar je niet altijd vat op hebt en waardoor er soms momenten zijn in je leven waarop je moeilijkheden ervaart. Waarbij je misschien aan jezelf voorbij gaat, vragen hebt waarop je (tijdelijk) het antwoord niet kunt vinden of wanneer het je niet lukt een situatie te veranderen. Het gaat niet zoals je gewend bent of graag zou willen. Hierdoor kunnen allerlei (zowel psychische- als fysieke) klachten ontstaan.
Ervaar je hinder of voel je je belemmerd in je persoonlijk- en dagelijks functioneren? Dan kan het helpen hulp te vragen om de betekenis van deze klachten te onderzoeken, inzicht te krijgen en te ontdekken wát en hóé je (dit) kunt veranderen.
Integratieve psychotherapie is een combinatie van diverse beproefde methoden. Tijdens het intakegesprek zullen we uitgebreid met elkaar spreken zodat jouw hulpvraag duidelijk wordt. Samen bepalen we de manier van begeleiding waarin jij en jouw hulpvraag centraal staan. Ons uitgangspunt is dat we steeds jouw doel voor ogen houden en zoeken naar een goede balans tussen deze technieken. Psychotherapie Noordwijk maakt hierbij gebruik van hypnotherapie.