Naam therapeut: Cindy Verhoeven
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90008795
AGB therapeut: 90029824
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Nee, sinds 1-1-2017 niet vergoed door alle verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Nee

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Mijn naam is Cindy Verhoeven (1979), een echte Noord-Brabantse die sinds 2006 woonachtig is in Breda. Na mijn studie, afgerond in 2004 aan het Atma instituut te Amersfoort, ben ik als Hypnotherapeut gaan werken bij een verzuimbegeidingsbureau. Naast mijn activiteiten als Hypnotherapeut ben ik werkzaam geweest als re-integratiebegeleider en trainer. Momenteel ben ik parttime werkzaam in de verslavingszorg en voer sinds juli 2007 een praktijk in Breda.
Zelf ben ik in aanraking gekomen met Hypnotherapie als cliënt, gesprekken brachten mij niet het gewenste resultaat. Hypnotherapie werkt dieper door, veranderingen vinden meer plaats op gevoelsniveau. Ik heb deze therapie dan ook als zeer prettig ervaren hetgeen mijn keuze tot het volgen van de studie tot hypotherapeut heeft bewerkstelligd.
Wat mij bijzonder aansprak binnen hypnotherapie is dat men ervan uitgaat dat iedereen in staat is om; doelen te bereiken, oplossingen te vinden, te verwerken, te ontwikkelen en zich gelukkig te voelen. Men gaat uit van mogelijkheden en niet van problemen hetgeen de therapie ‘luchtiger’ maakt dan veel andere therapievormen.

 

Contactinformatie:

Adres: Kloosterlaan 138A
Postcode/Plaats: 4811 EE Breda
Telefoon: 06-14493246
E-mail: info@hypnotherapie-verhoeven.nl
Website: www.hypnotherapie-verhoeven.nl