Naam therapeut: Nathalie van Koesveld
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90066428
AGB therapeut: 90107227
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

slaapproblemen
psychosomatische klachten
ingrijpende jeugdervaringen
EMDR / VSDT
herstel veilige hechting
Ik ben Nathalie van Koesveld. Ik woon samen met mijn man en twee pubers, die inmiddels 17 en 21 zijn. Ik werk al een aantal jaren als zelfstandig coach en therapeut en ik heb in april 2019 Praktijk Metafoor opgericht.

Tijdens mijn opleiding en in mijn werk heb ik gezien wat hypnotherapie voor mensen kan betekenen.
De kracht, de veelzijdigheid, de diepgang en de onverwachte wendingen in de persoonlijke processen die ik tegenkom in mijn praktijk hebben ertoe geleid dat ik passie voel voor dit fantastische vak!

Als therapeut ben ik TOEGANKELIJK, BETROKKEN, ZORGVULDIG en CREATIEF. Mijn betrokkenheid uit zich in het feit dat ik ook tussen de sessies door tijd voor je maak voor even een belletje of een berichtje als daar behoefte aan is. Voor de tijd dat wij samen op lopen ga ik verbinding met je aan. Dat vind ik belangrijk. Als therapeut ben ik echter ook SCHERP en als het nodig is CONFRONTEREND. Want alleen dan kan ik je echt helpen.

Daarnaast ben ik in mijn leven ook de nodige hobbels tegengekomen waardoor ik op een aantal gebieden ook ervaringsdeskundig ben daardoor vanuit mijn eigen ervaring ook mee kan voelen met jou.

Mijn ervaring ligt op het gebied van behandeling van vroeg kinderlijk trauma, burn-out begeleiding, somberheidsklachten, angstklachten en slaapproblemen.

Ook ben ik samenwerkingspartner in Centrum Buitengewoon in Wapenveld, een praktijk waar reguliere zorg en complementaire zorg bij elkaar komen en elkaar versterken. met name in deze samenwerking specialiseer ik me op het gebied van EMDR en hou ik mijn kennis hierin up to date. Ik werk in mijn praktijk aan huis in Zwolle waar ik op de tweede verdieping een heerlijke lichte en stille praktijkruimte heb.

 

Contactinformatie:

Adres: Timmermeesterslaan 4
Postcode/Plaats: 8014EL Zwolle
Telefoon: 06-29874650
E-mail: info@praktijkmetafoor.nl
Website: http://www.praktijkmetafoor.nl/
Praktijk voor psychosociale therapie, hypnotherapie & medische hypnose
Op afspraak behandeling ook in avonduren of in het weekend
Zorgvuldig | Ervaren | Betrokken | Kortdurende effectieve behandeling
Geen wachtlijst