Naam therapeut: Margriet Gruiters - van Hesteren
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90065171
AGB therapeut: 90105923
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Nee, sinds 1-1-2017 niet vergoed door verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Faalangst
Stressklachten
Prikkelbaar Darm Syndroom

Mijn naam is Margriet Gruiters (1981). Als hypnotherapeut ondersteun ik mensen met uiteenlopende psychosociale vraagstukken. Dit doe ik op een persoonlijke, betrokken en effectieve manier.
Naast mijn praktijk voor hypnotherapie, ben ik werkzaam als beleidsadviseur bij een woningcorporatie. Dit klinkt misschien als een bijzondere combinatie, maar voor mij werkt het goed. Als hypnotherapeut kijk ik met een open blik en zonder oordeel de wereld in, mag ik creatief zijn en ben ik op een warme manier in verbinding met anderen. Als beleidsadviseur ga ik voor daadkracht en efficiëntie. De combinatie van beide beroepen, zorgt voor mij in een stukje evenwicht in wie ik ben en hoe ik mijn leven leid.
Wanneer ik mezelf met een aantal kernwoorden omschrijf, dan kies ik voor: laagdrempelig, positief en met humor. Als therapeut werk ik neutraal, oftewel zonder oordeel. Ik ga uit van een gelijkwaardige cliënt-therapeutrelatie gebaseerd op respect en echtheid. Het mooie van dit vak vind ik dat ik een bijdrage kan leveren aan een stukje verandering. Hier is dan ook niet voor niets dat op mijn website de zin: “Alles is veranderbaar” staat. Dat is immers een van de basisprincipes van hypnotherapie. Ik ben niet het type mens om een ander te vertellen wat hij of zij moet doen. Maar begeleiden naar het vinden van het antwoord, dat lichtpuntje in zichzelf, daar ligt mijn passie.

 

Contactinformatie:

Adres: Jacoba van Beierenstraat 4
Postcode/Plaats: 4285 BP Woudrichem
Telefoon: 06-15123414
E-mail: margriet@luxtherapie.nl
Website: https://www.luxtherapie.nl