Naam therapeut: Viviane van der Kolk
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90006920
AGB therapeut: 90027974
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Ja

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Alle klachten psychische aard
Voorkomen van Burn out
HSP leren begrijpen
Zielsregressie
Oorzaken Overgewicht
Mei 2018
Beste lezer, wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn pagina.
De aanleiding om therapeut te worden is een persoonlijke geweest. Ik ben door diepe dalen gegaan, heb mijn neus regelmatig gestoten aan het leven en toch elke keer weer opgekrabbeld. Dat heb ik niet alleen gedaan, ik kreeg hulp van deskundige therapeuten, die er voor hebben gezorgd dat ik zelf het verlangen kreeg om dit vak te gaan leren. Mijn burn out was het laatste zetje wat ik nodig had om het roer helemaal om te gooien. En er is nog geen dag geweest dat ik er spijt van heb gehad.
Sinds 1999 mag ik mij officieel Hypnotherapeut noemen en sinds die tijd heb ik veel mensen mogen en kunnen helpen op velerlei vlak. Uiteenlopende problematiek; angststoornissen, anorexia, diep doodsverlangen, maar ook met vragen als; "Is dit het nou? " Ik ben allang niet meer verwonderd over de snelheid waarmee hypnose de vinger op de zere plek legt.
Hypnotherapie is een geweldige methode om achter de onderliggende oorzaken te komen en daar kunnen we in samenwerking - cliënt en ik als therapeut - onze weg naar heelheid starten.
Elk jaar heb ik nieuwe technieken geleerd en in een sessie worden de verschillende technieken ingezet, altijd op een manier die prettig is voor de cliënt. Door mijn verschillende studies, mijn interesses en de combinatie van lesgeven (docente weerbaarheid in het basisonderwijs en aan de Volksuniversiteit Spijkenisse) en het 1 op 1 werken houd ik mezelf scherp, geniet ik elke dag van wat ik mag en kan doen.
Het leven heeft voor mij ook nog steeds verrassingen, maar ... inmiddels zoveel technieken in huis dat ik er zelf of met een collega aan kan werken.
Mijn praktijk staat open voor alle leeftijden. Soms hebben cliënten maar 1 sessie nodig, soms meerdere. Ik lever maatwerk en we werken in overleg aan goed herstel.
Mijn cliënten zijn blij met de goede resultaten. Daarvan getuigen de vele Kerstkaarten en Nieuwjaarswensen elk jaar weer.
Is er iets wat u dwars zit, wilt u een luisterend oor of wilt u duidelijkheid hebben over iets waar u steeds tegenaan loopt, ik nodig u van harte uit om contact met me op te nemen zodat we samen aan het avontuur van heelheid kunnen beginnen.
Vriendelijke groet en misschien tot ziens!
Viviane

 

Contactinformatie:

Adres: Slakkenveen 123
Postcode/Plaats: 3205 GB Spijkenisse
Telefoon: 0181-640738
E-mail: info@levensinzicht.com
Website: www.levensinzicht.com
Praktijk is aan huis op de eerste etage. Doordat ik ook lesgeef op basisscholen en aan de Volksuniversiteit in Spijkenisse worden afspraken in overleg gemaakt. Na eventueel een contactformulier ingevuld te hebben op mijn site www.levensinzicht.com, is het eerste contact altijd telefonisch om uitleg te geven van mijn werkwijze en afspraak te maken.