Naam therapeut: Anita Koese
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90056454
AGB therapeut: 90047878
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

virtuele maagband
angsten
overgangsklachten
onverwerkte emoties
burn out
Na mijn VWO-opleiding ben ik niet gaan studeren. Ik zag te veel beren op mijn weg en was te angstig om het studentenleven het hoofd te kunnen bieden. De 1-jarige opleiding tot 4-talig directie-secretaresse was een leuke en overzichtgelijke opleiding en die heb ik met veel plezier gevolgd. Daarna begon mijn arbeidzame leven. Inmiddels heb ik verscheidene administratief ondersteunende functies bekleed totdat ik op een moment in mijn leven kwam, waarin ik verdieping zocht en mijn angsten onder ogen kon zien. De zoektocht in mijzelf was begonnen en is daarna niet meer opgehouden. Mijn nieuwsgierigheid breidde zich uit naar mijn medemens. Wat zijn diens achtergronden, waarom is hij/zij zo geworden is zoals hij/zij is en waarom gedraagt hij/zij zich zo. Maar ook; hoe kan je leren leven met je achtergronden, de psychische wonden die je hebt opgelopen, de ervaringen die er op je pad zijn gekomen. Hoe kan je je leven een positieve wending geven?
Dit leidde ertoe dat ik de HBO-opleiding Hypno- en regressietherapie ging volgen bij Trance Art in Den Haag waarna ik een eigen praktijk startte. Daarna volgden de opleiding Kindercoach, Mindfulness, MindfulKids en Rots en Water. En nog steeds volg ik diverse bijscholingscursussen omdat mijn honger naar meer nog niet gestild is.....

 

Contactinformatie:

Adres: Rijksstraatweg 250A
Postcode/Plaats: 2022 DJ Haarlem
Telefoon: 06-12594137
E-mail: info@inbalanshypnotherapie.nl
Website: www.inbalanshypnotherapie.nl
In praktijk Rijksstraatweg zijn verschillende therapievormen gehuisvest, oa In Balans Hypnotherapie. De ingang is om de hoek, Jan Gijzenkade 254.