Naam therapeut: Louis Crijns
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90006989
AGB therapeut: 90028045
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Ja

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Inner Child TherapieIk heb psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik ben ooit afgestudeerd als psycholoog/onderzoeker.
Later in mijn leven ontdekte ik hoe boeiend het is om op praktische wijze met mensen bezig te zijn. Ik ben toen weer gaan studeren en heb me bekwaamd tot hypnotherapeut. Mijn specialisatie is Inner Child Therapie, een werkwijze die geschikt is om mensen verder te helpen die in hun kindertijd dingen hebben meegemaakt die soms te zwaar zijn voor een kind om te dragen.
De Inner Child methode richt zich op existentiële vraagstukken: verlies van een geliefde, niet meer weten hoe verder te gaan na een scheiding, spanningen en conflicten in werksituaties, conflicten met een partner of kind, geplaagd worden door flashback van vroegere trauma’s, je eenzaam voelen, neerslachtigheid of steeds maar weer vallen op de verkeerde man of vrouw.
Mijn hele leven lang ben ik psychologie een boeiend vak blijven vinden. Ik heb de ontwikkelingen in mijn vak goed bijgehouden. Naar mijn mening is onze kennis en kunde als psychologen in de afgelopen decennia spectaculair toegenomen. Ik doe mijn best deze nieuwe ontwikkelingen in mijn werkwijze en methodiek als therapeut te integreren.

 

Contactinformatie:

Adres: Bentinckstraat 23
Postcode/Plaats: 2582 SR Den Haag
Telefoon: 070-3319388
E-mail: louiscrijns@elquirin.nl
Website: www.elquirin.nl