Eeuwig Stromend Water

Naam therapeut: Bernard Ligtenberg
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90011959
AGB therapeut: 90033007
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Nee, sinds 1-1-2017 niet vergoed door alle verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Onbewuste mogelijkheden vinden
Zelfhypnose
Regressietherapie
Innerlijk kind werk
EMDR
Mijn naam is Bernard Ligtenberg, geboren in de laatste maand van 1949. Na een arbeidsverleden tot 2001 als Ingenieur in de Telecom schoolde ik me om tot hypnotherapeut. Ik leerde aan den lijve hoe krachtig hypnose en met name regressie helpt. Om oud zeer te verwerken, waarna de energie weer vrij kan stromen en de horizon verandert. Naast de studie Hypnose- en regressietherapie volgde ik de jaartraining Voice Dialogue bij TranceArt. Ik was 4 jaar als assistent en docent aan deze opleiding verbonden. Sinds 2006 werk ik als zelfstandig hypnotherapeut in een praktijk aan huis.

En jij (of U)?
Je bent welkom om desgewenst eerst kennis te maken om een indruk te krijgen van mij en mijn manier van werken. Bevalt dat, dan maken we een afspraak voor een intake gesprek. Dat gesprek heeft als doel de kern van je probleem (problemen) helder te krijgen, daarnaast is er aandacht voor “hoe is het zo gekomen”, en tenslotte formuleren we zo concreet mogelijke doelstellingen.

Daarna hoeven we niet meer zo veel te praten en gaan met hypnose aan de slag. Als hulpmiddel om gedrag dat onbewust bepaald wordt te verhelderen. Want dat onbewuste gedrag bevat ook altijd de sleutel naar oplossingen.
We werken daarbij 2-zijdig.
● Allereerst is verwerking van het verleden de kern van de therapie. In een veilige omgeving kunnen dan nooit geuite gevoelens naar buiten komen en los gelaten. Regressie en EMDR werken daarbij snel en effectief.
● Alhoewel hypnotherapie snel en krachtig werkt, zijn de meeste problemen na de eerste sessie nog niet opgelost. Daarom is het belangrijk het leven van alledag direct te verbeteren. Want die problemen maken het dagelijks leven vaak tot overleven. Ook daarbij helpt hypnose, met suggesties en affirmaties die als een olievlek werken, langzaam maar zeker het evenwicht verschuiven naar Gelukkig Leven. Met zelfhypnose maak ik mijzelf daarbij als therapeut graag overbodig!

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten. Vanwege de kosten hoef je het niet te laten, in de praktijk is daar altijd wel een oplossing voor te vinden.

 

Contactinformatie:

Adres: Windvang 10
Postcode/Plaats: 1261 TS Blaricum
Telefoon: 035-5316849
E-mail: bernard@zielsveel.nl
Website: www.zielsveel.nl
Openingstijden: ik werk bij voorkeur op kantooruren, indien gewenst ook in de avond en op zaterdagochtend.
Parkeren: gratis voor de praktijk.
De praktijk bevindt zich op de begane grond.

 


2018-03-13T18:33:25+00:0013 augustus, 2015|