Eeuwig Stromend Water

Naam therapeut: Bernard Ligtenberg
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90/11959
AGB therapeut: 90/033007
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Nee, sinds 1-1-2017 niet vergoed door alle verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Zelfhypnose, 1 op 1 en cursus
Emotionele klachten
Regressietherapie
Voice Dialogue
EMDR
Vroeger al waren nieuwsgierigheid en magie sleutelwoorden voor mij. Stemmen en muziek oppikken uit de ether: de wonderbaarlijke kristalontvanger leidde mij uiteindelijk naar de TU-Delft. Daar studeerde ik transmissie van informatie en leerde de wereld van de Telecom kennen. Als "uitvinder" bij een startup, trainer en adviseur. Transmissie van informatie werd steeds meer kennisoverdracht.....

Ondertussen boeide mij ook een hele andere wereld: (para)psychologie, yoga, emotioneel lichaamswerk, hypnose en reïncarnatie. Nieuwsgierig bezocht ik een hypnotherapeut en heb daarbij ervaren hoe krachtig hypnose en met name regressie helpt. Om oud zeer te transformeren, zodat de energie weer vrij kan stromen en de horizon verandert.
Een collectief ontslag gaf uiteindelijk het laatste zetje om van hypnose mijn vak te maken. Ik begon de opleiding Hypnose- en regressietherapie bij TranceArt. Na het behalen van mijn diploma was ik 4 jaar als assistent en docent aan deze opleiding verbonden.

Nu heb ik een zelfstandige praktijk voor Hypnose- en Regressietherapie. Ik geef regelmatig op meerdere locaties cursussen en lezingen op dit gebied. Gebruik en toepassingen van zelfhypnose zijn mijn specialiteit.
Daarnaast faciliteer ik opstellingen. Daartoe heb ik in 2008 de jaartraining Voice Dialogue afgerond. Een prachtige manier om onze eigen verschillende en vaak tegenstrijdige interne kanten te leren kennen. Recent volgde ik een aantal modules systemisch werken (familieopstellingen).
Wat mij fascineert is hoe ik elke dag weer bezig ben met trans(missie van in)formatie!

 

Contactinformatie:

Adres: Windvang 10
Postcode/Plaats: 1261 TS Blaricum
Telefoon: 035-5316849
E-mail: bernard@zielsveel.nl
Website: www.zielsveel.nl
Ontspannend water: http://x2t.com/16/zielsveel

 


2018-03-13T18:33:25+00:0013 augustus, 2015|