Naam therapeut: Louise Wigchert
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90066533
AGB therapeut: 90107359
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Ja

 

Specialisaties:

Iets over mij:

mensen uit het bedrijfsleven
DroomArt
Louise Wigchert
Sperwersingel 121
2496 NH Den Haag/Ypenburg
Ik heb jarenlang met veel plezier als leidinggevende in het bedrijfsleven gewerkt. Analytisch was ik bezig. Ik vond het coachen en het aansturen van mensen erg mooi, het mooiste uit de mensen halen, samenwerken, kennis delen en noem maar op.

Toen mijn oudste zoon geboren was heb ik de NLP practitioner afgerond en tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik Hypnobirting geleerd. Ik ben praktisch pijnloos bevallen. Wat was dat mooi. Vanaf toen ben ik me gaan bekwamen in Hypnotherapie en heb ik de opleiding Integrale Psychosociale therapie en Hypnotherapie met succes afgerond. Omdat ik ook gepassioneerd ben door Leefstijl, ben ik ook veel te weten gekomen over voeding, sport, ontspanning.

Ik ben afgestudeerd op afvallen en hypnotherapie. Mensen die al veel lijnpogingen achter de rug hebben, kan ik door middel van een aantal technieken en gezonde voeding begeleiden.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in burn-out, stress, angsten, gevoel-verstand balans, Mindfulness, ademhaling op de juiste wijze, verslaving, PDS, SOLK, darmen, stoppen met roken en nog veel meer. Bel me gerust voor informatie en laat je dromen werkelijkheid worden!

Op 1 april 2020 ben ik toegetreden tot het bestuur van de NBVH. Ik breng graag mijn kennis en ervaring mee binnen dit bestuur. Ik blijf ambities hebben en dromen houden; binnen de NBVH wil me bijvoorbeeld gaan toeleggen op de begeleiding van nieuwe leden. Ik wil meedenken over hoe iemand zijn praktijk verder kan laten groeien. Mijn tweede speerpunt zal zijn om hypnotherapie meer bekendheid te geven in Nederland

DroomArt Louise Wigchert

 

Contactinformatie:

Adres: Sperwersingel 121
Postcode/Plaats: 2496 NH Den Haag
Telefoon: 0611119267
E-mail: louisew@casema.nl
Website: www.droomart.nl