Vakblad Teth 2018-04-05T18:44:03+00:00

De Teth: Tijdschrift voor educatieve en therapeutische hypnose, is het vakblad van de NBVH. Ieder kwartaal geven wij een inspirerend, kleurig, modern vormgegeven blad uit. Informatief passeren diverse facetten van het vak hynotherapie de revue door middel van interview en essay. In de rubriek Media & Wetenschap komen nieuwe inzichten en ontwikkelingen in vogelvlucht aan bod. In de rubriek Boeken worden gedegen recensies aangeboden. Verder besteden wij ruime aandacht aan alle ontwikkelingen rondom het complementaire segment en Integrative medicine.

Workshops, cursussen, bijscholingen worden uitgelicht en soms toegelicht. Bovendien adverteren toonaangevende aanbieders van de Beroepsopleiding Hypnotherapeut, bij- en nascholingen en cursussen. Dat maakt het actuele aanbod overzichtelijk en makkelijk toegankelijk.

De Teth is een prettig leesbaar en graag gezien tijdschrift voor iedereen die zich wil oriënteren op of verdiepen in de wondere en veelzijdige wereld van therapeutische trance of hypnose.

Wilt u dit blad ook elk kwartaal ontvangen? U betaalt hiervoor € 40,00 per kalenderjaar (voor buitenlandse abonnees € 55,00 per kalenderjaar).

U kunt ook donateur worden. Iedereen die zich betrokken voelt bij hypnotherapie of bij de NBVH, maar niet werkzaam is als, of studerende voor hypnotherapeut kan namelijk donateur worden van onze beroepsvereniging. Ook dan ontvangt u vier maal per jaar de Teth. De minimum donatie bedraagt € 45,00 per kalenderjaar. Uw bijdrage wordt altijd per automatische incasso verrekend, om de administratiekosten zo laag mogelijk te houden.

Heeft u belangstelling? Klik hier om een voorbeeld van de Teth in te zien. In dit nummer o.a. uitgebreid verslag van wetenschappelijk onderzoek naar hypnotherapie. Meld u aan als lezer via onderstaand formulier.

Aanvraag Teth abonnement

 

Geslacht: (*)
manvrouw

Voorletters (*)

Tussenvoegsel

Achternaam (*)

Geboortedatum (jjjj-mm-dd) (*)

E-mail (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer

Mobiele nummer

 
Betaalwijze: Automatische incasso

Rekeningnummer (IBAN)

Naam rekeninghouder

Opmerkingen

Anti-spam filter