Naam therapeut: Diana Vergouwen - Koenekoop
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90059955
AGB therapeut: 90100351
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Nee

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Zingeving, levensvragen
Stress, spanning
Emotie, paniek /angst
Zelf medicatie, drugs, drank
Hypnose, Medische hypnose, Coa
Ik heb mijn jeugd in Alphen aan den Rijn doorgebracht, korte tijd in Spanje gewoond en nu alweer 29 jaar woonachtig in Hoofddorp. Ik ben 49 jaar, getrouwd met een Katwijker en moeder van een puberdochter.

Ik heb jarenlang in de automatisering gewerkt. Waarvan de laatste 10 jaar als directeur van Kanteff Speech Processing. Wij verkochten spraakherkenningssoftware aan bijvoorbeeld advocatenkantoren, ziekenhuizen, ministeries etc.

Ik ben een zakelijk type en zeker niet een zweverig geitenwollen sokken type. Maar dat maakt dit juist zo interessant. Spiritualiteit binnen een wetenschappelijk kader.

Ik ben gediplomeerd hypno- en regressietherapeut. Ik heb mijn 4 jarige opleiding gevolgd bij de TranceArt academie in Den Haag.
Tevens ben ik Master Practitioner of Hypnotherapy by the American Board of Hypnotherapy en Hypnosis Trainer by the American Board of Hypnotherapy en Professional conversational Hypnotist by the IAPCH.

Als coach/counselor ben ik beëdigd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, een door de NOBCO erkende opleiding. Ik volg de gedragsregels opgesteld door de NOBCO. Deze code staat voor kwaliteit, gedegen handelen en continue scholing van de coach.

Daarnaast heb ik een officieel NLP Practitioner, NLP Master en NLP Hypnotist certificaat behaald bij de NLP Academy (aangesloten bij IA NLP en NVNLP) geleid door Eric Sijbesma. Alle certificaten zijn uitgegeven door de ITA, de International Trainers Academy en ondertekend door John Grinder.

Ik heb mijn propedeuse gehaald voor Zingeving & Spiritualiteit aan de Hogeschool voor Geesteswetenschappen in Utrecht.

En ik ben ook Sociaal Panorama consulente. Wat kan je bij mij verwachten? In ieder geval een goed gesprek. Een goed gesprek is lastiger dan je denkt want wie luistert er tegenwoordig? Wie heeft er aandacht? Staat niet iedereen met zijn oordeel klaar? Ik kan op zijn tijd confronterend zijn maar altijd met liefde en respect voor jou. Tijdens de sessies fungeer ik als klankbord, spiegel en vertrouwenspersoon.

Bij het afstuderen als leg je een eed van geheimhouding af. Het is belangrijk om te weten dat wat je vertelt tussen de 4 muren van de praktijk blijft.
Afhankelijk van je wensen en klachten kan je kiezen voor Coaching/Counseling of een hypnotherapeutische sessie.
Tijdens een intake nemen wij dit samen door en stellen een plan op. Een intake duurt ongeveer 1,5 uur. Een vervolg sessie duurt ongeveer 1 uur. Soms kan een sessie binnen het uur afgerond worden, in andere gevallen is er meer tijd nodig. Om in alle rust te werken zal ik voldoende tijd in de agenda reserveren. Hoeveel tijd het proces zal nemen hangt natuurlijk af van de persoon, de omvang van het probleem en de persoonlijke mogelijkheden. Ook de methode die zal worden toegepast is afhankelijk van de hulpvraag. Het zijn in ieder geval korte behandeltrajecten waar de cliënt zijn/haar voordeel mee kan doen.
In uitzonderlijke gevallen verleen ik therapie op een locatie buiten mijn praktijk. Denk hierbij aan ondersteuning bij medische ingrepen of therapie aan huis voor minder validen.

 

Contactinformatie:

Adres: Theresialaan 1
Postcode/Plaats: 2212 AH Noordwijkerhout
Telefoon: 0252-702550
E-mail: diana@sqbewust.nl
Website: www.SQBewust.nl
SQ bewust laat je ervaren hoe je spirituele intelligentie kunt toepassen in je dagelijkse leven d.m.v. cursussen & workshops, coaching & counseling, hypno & regressie therapie. Heb je ergens last van, ben je op zoek naar een antwoord op jouw vraagstuk of een oplossing voor jouw probleem, leer dan te vertrouwen op je eigen SQ die op bewust of onbewust niveau oplossingen biedt. Wist je dat hypnose onbewuste processen duidelijk maakt zodat je beter weet wat je wilt, wie je bent en wat je nodig hebt? Maak een afspraak of ga naar mijn website http://www.SQbewust.nl en ontdek hoe.