Naam therapeut: Hans Bolte
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90051197
AGB therapeut: 90103203
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Nee

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Ik vind het fantastisch om mensen te laten (her)ontdekken hoe hun gedrag wordt bepaald door onbewuste gedachten of gevoelens. Een betere afstemming op je eigen wensen en je omgeving is wat ontstaat wanneer je oude patronen loslaat.
Op zoek naar nieuw en beter perspectief daar gaat het om in het leven, bij ziekte en bij bijvoorbeeld een diagnose. Ontwikkeling is altijd mogelijk! Soms zijn we het zicht even kwijt of is het minder helder, dat heeft iedereen wel eens. Ik geloof daarentegen wel dat geluk en meer levensplezier steeds weer mogelijk is, ongeacht de omstandigheden.
Spiritualiteit is belangrijk in mijn leven en werk, ik sta mensen ook graag bij in zingevingsvraagstukken. Wij mensen zijn kwetsbaar en om kwetsbaar te kunnen zijn hebben we allemaal onze overlevingsstrategieën meer los te laten. Vaak maken we eerst de moeilijke kanten mee om de weg naar meer innerlijke vrijheid te ontdekken. Want kwetsbaar durven zijn kan tegelijkertijd eng zijn.
Dat laatste geldt ook voor mijzelf; als hoogsensitief persoon heb ik dingen meegemaakt die erg moeilijk voor me waren, maar ik vertrouw er steeds meer op dat er maar 1 ding echt belangrijk is tussen mensen en dat is mededogen en compassie vanuit het hart.

Met name ben ik ervaren in problematiek als goed omgaan met je emoties, grenzen aangeven en je wensen en behoeftes uitspreken. Ook bied ik ondersteuning in verschillende vormen van relaties die wij mensen met anderen hebben. Dat kan zijn in gezinsverband maar ook in school, werk of familieverband.

 

Contactinformatie:

Adres: Beethovenlaan 226
Postcode/Plaats: 7442 HH Nijverdal
Telefoon: 0548-850993 / 06-24702587
E-mail: info@puurtherapie.nl
Website: www.puurtherapie.nl