Naam therapeut: Suzanne den Hollander
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90066228
AGB therapeut: 90107009
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Ik ben Suzanne den Hollander, erkend integratief therapeut en hypnotherapeut. Als therapeut heb ik mij gespecialiseerd in het verbeteren van relaties: relaties met anderen, maar ook de relatie die je met jezelf hebt. Daarbij ga ik op zoek naar het verhaal achter de vraag.
Vanuit mijn achtergrond als kunsthistorica ben ik gewend om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Dat pas ik ook toe in mijn begeleiding van mijn cliënten. In mijn werk ben ik betrokken en doelgericht. Ik kijk naar wat jij wilt veranderen: dat is het doel. Ik help je de oplossing vinden die bij jou past.
Ik help in mijn praktijk mensen die vastlopen in relaties en een grote externe focus hebben: in liefdesrelaties en ook in relaties met collega’s, familie en vrienden. Als je jezelf afhankelijk maakt van een ander binnen een relatie, is de kans groot dat je je gedrag laat afhangen van wat de ander vindt. Je gevoel van wie jij werkelijk bent, schuift meer en meer op de achtergrond. Uiteindelijk verleer je om voor jezelf en voor je eigen behoeftes op te komen en kan je je gaan afvragen wie je werkelijk bent.
Soms heb je niet goed door dat je je in een afhankelijksrelatie bevindt. Je problemen uiten zich in ander gedrag. Herken jij jezelf in één van deze situaties?
• Je wilt graag anderen helpen die met problemen worstelen;
• Je voelt je, ondanks je goede bedoelingen, niet erkend;
• Je neemt vaak (te) veel verantwoordelijkheid voor het slagen van een relatie;
• Je vindt het moeilijk om nee te zeggen. Je geeft je eigen grenzen niet of te laat aan;
• Je zet anderen geregeld op een voetstuk;
• Je investeert (te) veel in externe zaken (werk, opleiding, vriendschappen);
• Je hebt het gevoel dat je voortdurend controle moet hebben over de situatie;
• Je vindt het moeilijk om beslissingen te nemen of bij een genomen beslissing te blijven.
Spelen relaties of je omgeving een te grote rol in je leven? Voel je je belemmerd om te functioneren zoals je graag zou willen? Ik kan je begeleiden als je daarmee aan de slag wilt gaan.
Mijn doel is om jou weer je eigen regie terug te geven in je leven. Ik help je om jouw gevoel van autonomie en zelfverzekerdheid te vergroten. Hierbij zet ik mijn ervaringsdeskundigheid en mijn therapeutische expertise in. Op mijn website vind je meer informatie over onder andere mijn werkwijze en vergoedingen.
www.psyche-enzo.nl

 

Contactinformatie:

Adres: Anna Horstinkstraat 43
Postcode/Plaats: 1382 MN Weesp
Telefoon: 06-46133393
E-mail: suzanne@psyche-enzo.nl
Website: Www.psyche-enzo.nl