Naam therapeut: Judith Rothen
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90004722
AGB therapeut: 90025881
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Stress en angsten
Verander stress naar kracht
Jezelf als beste coach
Veilig na trauma en verlies
Ontspannen in jezelf
Als klein meisje was ik al nieuwsgierig naar waar we vandaan komen en waar we naar toegaan. Als leidraad in mijn leven blijf ik nieuwsgierig hoe ik en anderen met voortdurend veranderende situaties, veranderende omstandigheden en een veranderende wereld omgaan. Hoe we in beweging komen en in beweging blijven. Hoe we ons laten horen en hoe we ons laten zien. Hoe we met elkaar aandachtig omgaan.

Sinds 1982 is mijn specialisatie geweld en trauma waarvoor ik nationaal en internationaal op congressen en opleidingen werkzaam ben. Naast mijn persoonlijke en professionele begeleiding geef ik workshops en trainingen in Energetische Psychologie, traumatherapie en burn-out. Mijn kracht is het begeleiden van veranderingsprocessen. Van stress, probleem, conflict en negatieve overtuigingen naar ontspanning, veiligheid, positieve overtuigingen en zelfwaardering. Het uitbreiden en versterken van kwaliteiten, competenties en (top)prestaties.

Vanuit bewust waarnemen kun je jouw basisbehoeften ontdekken, benoemen, uiten en leven in verbinding met je innerlijk kompas.

Mijn beroepshouding is gevormd door mijn biografie en maatschappelijk culturele achtergrond. Mede door beroepsopleidingen, werkkringen, ontmoetingen met mensen en de verruimde waarneming door mijn eigen ontwikkeling, groei en genezing.

Daardoor maak ik dankbaar gebruik van één breed spectrum aan behandelingsmethoden: Hypnose, Ego-States, zelfhypnose en NLP - Gestalt en Positieve Psychologie –Oplossingsgerichte Therapie - Energetische Psychologie (EFT, WHEE, NAEM, REMAP) - Hartcoherentie - Adem- en lichaamsgerichte methoden - Interactieve visualisaties - TRE Traumatic Release Exercises

Gepassioneerd en enthousiast begeleid en ondersteun ik al ruim 35 jaar mensen individueel of in groepen en professionals in binnen- en buitenland. Ik resoneer mee in wat er is en sluit aan op wat zich wil laten horen en wil laten zien. Ik richt mij op de mens als geheel in relatie met zichzelf – met de ander – met het werk – met de omgeving - en met het universum.

DURF JEZELF TE HOREN EN TE LATEN HOREN! DURF JEZELF TE ZIEN EN TE LATEN ZIEN! DURF TE LEVEN EN TE WERKEN VANUIT JE PASSIE!

 

Contactinformatie:

Adres: Duizendschoonstraat 10 b
Postcode/Plaats: 3051 SE Rotterdam
Telefoon: 06-28616511
E-mail: judith@rothen.nl
Website: www.rothen.nl
Telefonisch spreekuur: maandag; 09.00 - 10.00