Naam therapeut: Kees Reijn
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90004721
AGB therapeut: 90025880
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Nee, sinds 1-1-2017 niet vergoed door alle verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Ja

 

Specialisaties:

Iets over mij:

mentaal-emotieve training
personal coaching
roze hulp [homo gerelateerd]
virtuele maagband
massagetherapie
Bij het Atma-Instituut in Amersfoort en Amsterdam deed ik de beroepsopleiding Hypnotherapie. Een opleiding waarbij ook allerlei andere therapievormen aan de orde kwamen, zoals regressie, reïncarnatietherapie, geleide fantasie, werken met je innerlijke gids, relatietherapie, RET, NLP, Transactionele Analyse, voice dialogue, bio-energetica, ademtherapie.
Daarna volgde ik verschillende aanvullende cursussen en opleidingen, zoals therapie met kinderen, hulpverlening bij seksuele misdrijven, Redwood methodiek, Gordon training, seksuele diversiteit, homospecifieke hulpverlening, hulp bij burnout, stressmanagement, TimeLine coaching, aurahealing, EMDR, faalangsttraining, behandeling van angsten en dwanghandelingen.

Mijn opleiding Klassieke Oosterse en Westerse Massagetechnieken deed ik in Amsterdam aan de School voor Massage en Bewegingstechnieken. Aanvullende cursussen volgde ik o.a. bij Robin Kool, Daniel Witvliet, Ad Zeeuwen en Nirav da Costa. Daar maakte ik kennis met acupressuur, bodyreading, intuitieve massage, tantra, tao, polariteitsmassage, pulsingmassage, shiatsu, lichaamswerk, rebalancing en neuromassage.
Door de opleiding Lichaam en Bewustwording bij True Body kreeg ik inzichten en handvatten voor het geven van lichaamsgerichte therapie. Vanuit die verschillende bronnen heb ik mijn eigen manier van behandelen ontwikkeld.
Sinds 2000 ben ik docent aan de Praktijkopleiding Massage, die is opgenomen in het programma van de School voor Vrije Haptonomie te Utrecht.

Als communicatie- en organisatieadviseur ben ik regelmatig betrokken bij werving, selectie, veranderingsprocessen en persoonlijke begeleiding. Ik volgde trainingen bij o.a. Bora Lensky en Nieuwe Dimensies en kwam zo in contact met diverse testtechnieken, effective change management, zelfmanagement en energetisch management. Ik werkte mee aan aids-preventieprojecten en trajecten voor personal coaching. Ik ontwikkelde een methode om snel en effectief kandidaten te testen en een persoonlijke kenschets te maken.

Bij het Instituut voor Mentaal-Emotieve Training (IMET) werd ik opgeleid tot mentaal-emotief trainer. De mentaal-emotieve training is een bijzondere aanpak voor eetstoornissen, angsten, dwanghandelingen, identiteitsstoornissen en verslavingen.

Bij instituut Merlijn te Nuland deed ik de opleiding mediation en sinds 2003 ben ik ook werkzaam als mediator.

Na de voortgezette opleiding bij de School voor Vrije Haptonomie ben ik in 2015 geregistreerd als complementair haptotherapeut.

Ik heb sinds 1981 gewerkt in Amsterdam, Hilversum, Eindhoven en Bussum.

 

Contactinformatie:

Adres: Oude Amersfoortseweg 315
Postcode/Plaats: 1212 AG Hilversum
Telefoon: 035-7720042 / 06-54625429
E-mail: xpse126@gmail.com
Website: www.psychhulp.nl
Telefonisch spreekuur 09:00-09:30 uur
Behandeling op maandag en dinsdag
en op woensdagavond en donderdagavond
Consulten via Skype volgens afspraak